Spanien tröja begränsade Floyd båge vänster fot lång skott ovan

• De första 24 minuterna, Bernard Shanker begränsad båg rak plug, Higuain stängde mitten av vägen efter vakten vänster fot svepte bollen, 2 till 0! Higuain bröt två på varandra följande spel, i Serie A den här säsongen, 7 bollar. De första 31 minuter, LeBron James tröja Bernadette Nowitzki knockade Gomez, Gomez frispark lämnade restriktionsområdet innan skottet, Buffon net smash sälja, Caldara bröt tomt spänner, 2-1! Caldara gjorde det andra målet för säsongen. De första 34 minuterna, Yilichic crossbar höger kors, Curtic begränsade område lämnade toppen av huvudet något överhead. De första 55 Spanien tröja minuterna, Ben Tanqur poäng, Higuain sköt strax ovanför det begränsade området före högra foten. De första 56 minuterna, Diabula snett kors, Manjugi små huvudet överhuvud nätverk, men domaren som Lichstett förolämpar före Gomez, fel straff är ogiltig. De första 64 minuterna, Gomez medvetet rusade till Lichshiner var bokad. De första 67 minuterna, Gomez lämnade kors, Kristin begränsad area header träffade bollen överhead, 2 till 2! Atlanta utjämningsman, Kristen Stewart gjorde det andra målet för säsongen. De första 72 minuterna, Spanien tröja begränsade Floyd båge vänster fot lång skott ovanför. 80 minuter, Milo sluten båge Paro Di Bala sparka, frispark Di Bala blockeras av väggen, domaren att blockerings bollen Petah Virginia handen, ett straff och därmed varnade Petah Virginia. Efter att ha bekräftats av VAR krävde D'Amato straffspark, Di Barra straffspark var Baisisha fluga ut. De första 55 minuterna av matchen slog Portugal tröja Manjukh toppen av den lilla rubriken över huvudet. D'Amato domare tiskt uppspelning, då beslut Lichtsteiner armbåge innan Gomez så straff poäng är ogiltigt, och ett gult kort Lichtsteiner. Långsam rörelse visar att Lichtenstein verkligen gjorde felspel, D'Amatos kontrovers, men straffet är också rimligt. Juve kampanjinnehåll på 58%, 17 skott 8 skott gjorde 2 mål, Atlanta 7 skott 3 skott gör mål 2 mål. Caldara, Kristan har ett skott som har en paus, Bernard Seiji, Higuain sköt samma 4 gånger 1 boll, Di Bara bara 6 skott skott 1. Ja, vi vet att du har väntat England tröja på att se mer nyheter om fotbollsklubben http://www.billigtfotbol.com träffa dig ända till slutet. Och genom vår webbplats billig fotbollströja samling kul surfning.